WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
Uniupload broken?

 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> CensusPlus UI Mod Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
grimm100



Joined: 16 Sep 2006
Posts: 15
Location: Mount Dora, Florida
WR Updates: 200,884
grimm100 WR Profile

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 2:11 am    Post subject: Uniupload broken? Reply with quote

I use the Uniupload and it has worked great in the past. I did quite a few census caps yesterday and then uploaded them using uniupload 2-3 times yesterday. So when I log in and it says I have not uploaded anything in 3 days I got suspicious. I manually upload using the site and it works fine (I see the submission anyway). But when using the UniUpload it does not appear to be giving credit, even though Uniupload says it got an OK at completion. I tried with and without GZip compression.

Oh, and I am using 4.0 of Census+.
Back to top
View user's profile Send private message
Skyfire
Trolling Enforcement


Joined: 18 Aug 2005
Posts: 746
Location: New Jersey
WR Updates: 44,279
Skyfire WR Profile

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 2:37 am    Post subject: Reply with quote

Rollie doesn't fix UU ;( He only fixes C+
_________________
Admin on WoWWiki
Moderator, Blogger on Wowhead
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 8:22 am    Post subject: Reply with quote

You should see some additional informational response from the site when you use UU. Is there nothing else there? I'll try to get the latest UU and see if something strange is up.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 8:24 am    Post subject: Reply with quote

Actually I did just now make a small adjustment to the UU upload area. Give it another shot and let me know if you have better luck!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
NiennaMiriel
The Ice Princess


Joined: 01 Nov 2005
Posts: 428
Location: Wichita, KS
WR Updates: 1,006,517
NiennaMiriel WR Profile

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 9:47 am    Post subject: Reply with quote

See my post: http://www.warcraftrealms.com/forum/viewtopic.php?t=2782

I was looking at it as a website bug, so I didn't look for this here.

I just uploaded again (9:45ish CST), and I still don't see anything in my character list. It's almost as though authentication isn't working properly.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
grimm100



Joined: 16 Sep 2006
Posts: 15
Location: Mount Dora, Florida
WR Updates: 200,884
grimm100 WR Profile

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 5:29 pm    Post subject: Reply with quote

Rollie wrote:
Actually I did just now make a small adjustment to the UU upload area. Give it another shot and let me know if you have better luck!


Seems to be working now. I just did another one and tested it. It shows it in my log now. I will keep an eye on it. Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> CensusPlus UI Mod Bugs All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group