WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
CP_PlayerListWindow Error (halp!)

 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> CensusPlus UI Mod Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
villbel



Joined: 23 May 2006
Posts: 3

WR Updates: 98,421
villbel WR Profile

PostPosted: Fri Oct 12, 2007 5:47 pm    Post subject: CP_PlayerListWindow Error (halp!) Reply with quote

Screenie of error message:
http://i59.photobucket.com/albums/g313/villbel/WoWScrnShot_101207_193000.jpg

Screenie of blank C+ screen AFTER a census was taken!!!!
http://i59.photobucket.com/albums/g313/villbel/WoWScrnShot_101207_193903.jpg

Never had this problem before and the only change I made with mods today was updating my Ace mods with WoWAceUpdater....any clues/tips out there?

Thanks in advance!


Last edited by villbel on Fri Oct 12, 2007 6:55 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
DM.
Census Tester


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Fri Oct 12, 2007 6:22 pm    Post subject: Reply with quote

Does this happen continuously now? Or just this one time?
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
villbel



Joined: 23 May 2006
Posts: 3

WR Updates: 98,421
villbel WR Profile

PostPosted: Fri Oct 12, 2007 6:53 pm    Post subject: Reply with quote

I've restarted the game several times and still get the error. Although I should note that the C+ screen used to be be completely full of "generic" blue bars on the graph and question marks where the icons should be, but that seems to be resolved after I deleted the C+ Saved Variables file (in both account and character folders). /shrug
Back to top
View user's profile Send private message
villbel



Joined: 23 May 2006
Posts: 3

WR Updates: 98,421
villbel WR Profile

PostPosted: Fri Oct 12, 2007 8:06 pm    Post subject: Reply with quote

/sigh

Nevermind, it must have been a corrupt file. Deleting and reinstalling did the trick.
Back to top
View user's profile Send private message
xpolockx



Joined: 10 Aug 2005
Posts: 783
Location: Lynchburg, VA
WR Updates: 4,100,192
xpolockx WR Profile

PostPosted: Sat Oct 13, 2007 4:47 am    Post subject: Reply with quote

Glad you got it figured out Wink
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
DM.
Census Tester


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Sat Oct 13, 2007 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

Yay glad you were able to fix it yourself!
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> CensusPlus UI Mod Bugs All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group