WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
My killing fields not creating lua files in WTF/account

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    WarcraftRealms.com Forum Index -> Killing Fields UI Mod Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
russelcoight



Joined: 28 Jul 2008
Posts: 3

WR Updates: 0
russelcoight WR Profile

PostPosted: Fri Aug 01, 2008 9:31 pm    Post subject: My killing fields not creating lua files in WTF/account Reply with quote

My killing fields mod is showing all indications that its working , ITs using 1.3 mb ingame ram (or w/e it that means) , its displaying when i log into wow a msg "pruning 0 entires" (or similar to this).

It however will not create lua files to export in the WTF/account ect. folder , i have no idea why. I am running lastest version.
Back to top
View user's profile Send private message
Hybuir
Gear Dependent Squirrel
Gear Dependent Squirrel


Joined: 06 Sep 2005
Posts: 1539
Location: Austin, TX
WR Updates: 2,634,634
Hybuir WR Profile

PostPosted: Sat Aug 02, 2008 6:22 am    Post subject: Reply with quote

I would double check that it's under WTF\Account\XXXXX\Saved Variables
not Server\Saved Variables
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    WarcraftRealms.com Forum Index -> Killing Fields UI Mod Bugs All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group