WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
single update from armory

 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> Suggestions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
richwarf



Joined: 04 Jun 2006
Posts: 6
Location: Wales (in the UK) I NOT ENGLISH
WR Updates: 50,636
richwarf WR Profile

PostPosted: Fri Jul 24, 2009 5:43 am    Post subject: single update from armory Reply with quote

ok i have looked and i cant see if any one posted this or not, But the addon is NOT picking you my own toons in the scan, i dont know why it doing that, i wish it whold.

What i think whold be usfull for things like this is update from armory.

Even if it a case of you change it by hand and it joins a new line for check by admin,

The toon i having probles with is Noxie of EU hellscream (ailliance). This website says that noxie had a life before i made her Razz

So it just a idear, and if it already been posted i sorry but i did check
Back to top
View user's profile Send private message
Hybuir
Gear Dependent Squirrel
Gear Dependent Squirrel


Joined: 06 Sep 2005
Posts: 1539
Location: Austin, TX
WR Updates: 2,637,986
Hybuir WR Profile

PostPosted: Fri Jul 24, 2009 8:12 am    Post subject: Reply with quote

I've had no problems with this... as long as they're above level 10 they're good to go. Be sure that you do a full scan on your toons.

An armory web crawl would take too long there's no way to search for them if they're not in an arena team or if they're not in a guild. Plus it'd be a hell of a lot of bandwidth.

Any other questions? Very Happy
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
richwarf



Joined: 04 Jun 2006
Posts: 6
Location: Wales (in the UK) I NOT ENGLISH
WR Updates: 50,636
richwarf WR Profile

PostPosted: Fri Jul 24, 2009 3:02 pm    Post subject: Reply with quote

i try that now see if that works.

but i sure i already did that off noxie

Noxie is in the data i just uploaded, i loged on a diffent toon (my AH toon) to do a AH scan and C+ scan at the same time. I checked to see if i was able to find noxie by picking lv and class.

So we will find out now when i upload.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> Suggestions All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group