WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
Support for UniUploader
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    WarcraftRealms.com Forum Index -> General Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Impy81



Joined: 18 Oct 2009
Posts: 3
Location: Cologne, Germany
WR Updates: 330,433
Impy81 WR Profile

PostPosted: Mon Oct 19, 2009 11:24 pm    Post subject: Reply with quote

Ok, everything works fine now, even with Gzip Wink i'm too impatient....
thx Kosh
Back to top
View user's profile Send private message
Ody



Joined: 20 Apr 2007
Posts: 22
Location: Germany
WR Updates: 1,363,563
Ody WR Profile

PostPosted: Tue Dec 08, 2009 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

UniUploader has a new developer, check out the new versions.

Version 2.7.2.0
http://www.wowroster.net/post38709.html
Version 2.6.9.4
http://www.wowroster.net/post38603.html
Back to top
View user's profile Send private message
Balgair
Araiceil


Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1520
Location: UK
WR Updates: 11,107,008
Balgair WR Profile

PostPosted: Tue Dec 08, 2009 7:21 pm    Post subject: Reply with quote

Ah nice, thanks, maybe that'll stop t crashing every time it spams me about there being a new version but fails to update to it Wink
_________________
EU-Draenor:
-- Sagart - Tairbh - Buinne - Balgair - Eilnich - Ruire - Dubh - Laidir - Naomh --
Back to top
View user's profile Send private message
FuxieDK



Joined: 22 May 2008
Posts: 455
Location: Copenhagen, DK
WR Updates: 2,612,154
FuxieDK WR Profile

PostPosted: Sun Jun 20, 2010 2:10 pm    Post subject: Reply with quote

How does this work, exactly?

I've specified http://www.warcraftrealms.com/uniupload.php as URL, Put in FuxieDK & password in the User Access and added CensusPlus SV..

When I click Upload-button, it uploads the file, but I can't see it ends up anywhere.. It's not in my upload-history on this site.. My toons aren't updated on this site.. My number of updates are increased..

Is it working at all?? Am I doing anything wrong?

Using v2.8.1.74

DebugLog wrote:
[2010-06-20 22:08:01] Initializing Application
[2010-06-20 22:08:01] .NET Framework v2.0.50727
[2010-06-20 22:08:01] PopulateLanguageSelector: Object reference not set to an instance of an object.
[2010-06-20 22:08:01] Startup Value Not Found
[2010-06-20 22:08:01] v2.8.1.74 Ready.
[2010-06-20 22:08:01]
[2010-06-20 22:08:01] RetrData: url: http://www.wowroster.net/uniuploader_updater2/update.php
[2010-06-20 22:08:01] RetrData: param1: OPERATION
[2010-06-20 22:08:01] RetrData: val1: (hidden)
[2010-06-20 22:08:01] RetrData: Timeout: 20000
[2010-06-20 22:08:01] RetrData: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-20 22:08:01] URL: http://www.wowroster.net/uniuploader_updater2/update.php
[2010-06-20 22:08:01] Encode Type: MULTI_FORM_DATA
[2010-06-20 22:08:01] Request Method: POST
[2010-06-20 22:08:02] Request Sent. ( 365 Bytes )
[2010-06-20 22:08:02] Response Received. ( 488 Bytes )
[2010-06-20 22:08:02] 2.8.1.74|
[2010-06-20 22:08:02] 2.8.1.0 Changes:
[2010-06-20 22:08:02] fixed - major crash error if a savedvariable file didn't exist it caused a crash. This should fix it now.
[2010-06-20 22:08:02]
[2010-06-20 22:08:02] 2.8.0.0 Changes:
[2010-06-20 22:08:02] changed - various code cleanups, fixes and tweaks.
[2010-06-20 22:08:02] added - new code implementations for upcoming parts of new UI replacement system.
[2010-06-20 22:08:02]
[2010-06-20 22:08:02] Thanks to the wowroster.net community! Please report bugs and request features at wowroster.net!
[2010-06-20 22:08:02]
[2010-06-20 22:08:02] - Calystos (calystos@virgin.net), Program Updater/Modder
[2010-06-20 22:08:02]
[2010-06-20 22:08:02] Important Notes: Requires .NET 2.0 or higher.
[2010-06-20 22:08:02]
[2010-06-20 22:08:02] RetrData: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-20 22:08:02] Version detected has full numeric code, running advanced version checker.
[2010-06-20 22:08:02] UniUploader Version: 2.8.1.74, Update.php UniUploader Version: 2.8.1.74.
[2010-06-20 22:08:02] UniUploader is latest version
[2010-06-20 22:08:02]
[2010-06-20 22:08:02] RetrData: url: http://www.wowroster.net/uniuploader_updater2/update.php
[2010-06-20 22:08:02] RetrData: param1: OPERATION
[2010-06-20 22:08:02] RetrData: val1: (hidden)
[2010-06-20 22:08:02] RetrData: Timeout: 20000
[2010-06-20 22:08:02] RetrData: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-20 22:08:02] URL: http://www.wowroster.net/uniuploader_updater2/update.php
[2010-06-20 22:08:02] Encode Type: MULTI_FORM_DATA
[2010-06-20 22:08:02] Request Method: POST
[2010-06-20 22:08:02] Request Sent. ( 363 Bytes )
[2010-06-20 22:08:03] Response Received. ( -1 Bytes )
[2010-06-20 22:08:03] 2e45a8775136a544421e07d19f74a42d
[2010-06-20 22:08:03] RetrData: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-20 22:08:03]
[2010-06-20 22:08:03] RetrData: url: http://www.wowroster.net/uniuploader_updater2/update.php
[2010-06-20 22:08:03] RetrData: param1: OPERATION
[2010-06-20 22:08:03] RetrData: val1: (hidden)
[2010-06-20 22:08:03] RetrData: Timeout: 20000
[2010-06-20 22:08:03] RetrData: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-20 22:08:03] URL: http://www.wowroster.net/uniuploader_updater2/update.php
[2010-06-20 22:08:03] Encode Type: MULTI_FORM_DATA
[2010-06-20 22:08:03] Request Method: POST
[2010-06-20 22:08:03] Request Sent. ( 364 Bytes )
[2010-06-20 22:08:03] Response Received. ( -1 Bytes )
[2010-06-20 22:08:03] f6827383d7a42ab19e4bf5a41d4f26f6
[2010-06-20 22:08:03] RetrData: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-20 22:08:10] Uploading to Primary URL...: http://www.warcraftrealms.com/uniupload.php
[2010-06-20 22:08:10] UploadALL: Name "FUXIEDK"
[2010-06-20 22:08:10] UploadALL: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-20 22:08:10] URL: http://www.warcraftrealms.com/uniupload.php
[2010-06-20 22:08:10] Files: 1
[2010-06-20 22:08:10] Encode Type: MULTI_FORM_DATA
[2010-06-20 22:08:10] Request Method: POST
[2010-06-20 22:08:10] CensusPlus.lua - 88% Compression : 856,32 KB
[2010-06-20 22:08:22] Request Sent. ( 857.064 Bytes )
[2010-06-20 22:08:23] Response Received. ( 620 Bytes )
[2010-06-20 22:08:23] [See Server Response Tab for upload result]
[2010-06-20 22:08:23] UploadALL: ------------------------------------------------------------------------

_________________
Doing census on various servers Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Balgair
Araiceil


Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1520
Location: UK
WR Updates: 11,107,008
Balgair WR Profile

PostPosted: Sun Jun 20, 2010 5:30 pm    Post subject: Reply with quote

What does the Server Response tab say when you try? It's a touch more informative than the debug log (which I'm sure is great if you're technically minded but I'm not). Uniuploader uploads are certainly working, since mine worked fine just this minute, but I'm using an older version of the program, so couldn't say if it's the newer version that's the problem or the setup of it. Have you selected where your WoW installation is, so that it can find the files? My Settings tab has a "Find WoW.exe" button to do that.
_________________
EU-Draenor:
-- Sagart - Tairbh - Buinne - Balgair - Eilnich - Ruire - Dubh - Laidir - Naomh --
Back to top
View user's profile Send private message
FuxieDK



Joined: 22 May 2008
Posts: 455
Location: Copenhagen, DK
WR Updates: 2,612,154
FuxieDK WR Profile

PostPosted: Sun Jun 20, 2010 9:44 pm    Post subject: Reply with quote

It looks like my data was processed this time (my mage has risen from lvl53 to lvl54. He was only 53 in last manual upload, and 54 in the UniUpload), but I can't see I've been creditted for the upload anywhere.

The above data was uploaded 22:08 (my time), which should be 14:08 server time. However, when I look at http://www.warcraftrealms.com/usersheet.php?id=1012111&c=u last upload was 05:28 (13:28, my time) and this upload was also present BEFORE I used UniUpload program.

The number of entries, I can't really see if they have changed.. Forgot to write them down..
_________________
Doing census on various servers Wink
Back to top
View user's profile Send private message
FuxieDK



Joined: 22 May 2008
Posts: 455
Location: Copenhagen, DK
WR Updates: 2,612,154
FuxieDK WR Profile

PostPosted: Mon Jun 21, 2010 10:46 am    Post subject: Reply with quote

New upload at 17:47 (WR time = 09:47):
This Month Updated (before upload): 28580
This Month New Entries (before Upload): 6685

Will check values after I see my mage have gained a level Wink

ServerResponse wrote:
!-- ############ Uploading to Primary URL...
############ http://www.warcraftrealms.com/uniupload.php --

(I had to remove Less Than as the first symbol and Greater Than as last symbol, to have it displayed. Can't even use the characters here.)

DebugInfo wrote:
[2010-06-21 17:47:07] Initializing Application
[2010-06-21 17:47:07] .NET Framework v2.0.50727
[2010-06-21 17:47:07] PopulateLanguageSelector: Object reference not set to an instance of an object.
[2010-06-21 17:47:07] Startup Value Not Found
[2010-06-21 17:47:07] v2.8.1.74 Ready.
[2010-06-21 17:47:07]
[2010-06-21 17:47:07] RetrData: url: http://www.wowroster.net/uniuploader_updater2/update.php
[2010-06-21 17:47:07] RetrData: param1: OPERATION
[2010-06-21 17:47:07] RetrData: val1: (hidden)
[2010-06-21 17:47:07] RetrData: Timeout: 20000
[2010-06-21 17:47:07] RetrData: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-21 17:47:07] URL: http://www.wowroster.net/uniuploader_updater2/update.php
[2010-06-21 17:47:07] Encode Type: MULTI_FORM_DATA
[2010-06-21 17:47:07] Request Method: POST
[2010-06-21 17:47:07] Request Sent. ( 365 Bytes )
[2010-06-21 17:47:08] Response Received. ( -1 Bytes )
[2010-06-21 17:47:08] 2.8.1.74|
[2010-06-21 17:47:08] 2.8.1.0 Changes:
[2010-06-21 17:47:08] fixed - major crash error if a savedvariable file didn't exist it caused a crash. This should fix it now.
[2010-06-21 17:47:08]
[2010-06-21 17:47:08] 2.8.0.0 Changes:
[2010-06-21 17:47:08] changed - various code cleanups, fixes and tweaks.
[2010-06-21 17:47:08] added - new code implementations for upcoming parts of new UI replacement system.
[2010-06-21 17:47:08]
[2010-06-21 17:47:08] Thanks to the wowroster.net community! Please report bugs and request features at wowroster.net!
[2010-06-21 17:47:08]
[2010-06-21 17:47:08] - Calystos (calystos@virgin.net), Program Updater/Modder
[2010-06-21 17:47:08]
[2010-06-21 17:47:08] Important Notes: Requires .NET 2.0 or higher.
[2010-06-21 17:47:08]
[2010-06-21 17:47:08] RetrData: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-21 17:47:08] Version detected has full numeric code, running advanced version checker.
[2010-06-21 17:47:08] UniUploader Version: 2.8.1.74, Update.php UniUploader Version: 2.8.1.74.
[2010-06-21 17:47:08] UniUploader is latest version
[2010-06-21 17:47:08]
[2010-06-21 17:47:08] RetrData: url: http://www.wowroster.net/uniuploader_updater2/update.php
[2010-06-21 17:47:08] RetrData: param1: OPERATION
[2010-06-21 17:47:08] RetrData: val1: (hidden)
[2010-06-21 17:47:08] RetrData: Timeout: 20000
[2010-06-21 17:47:08] RetrData: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-21 17:47:08] URL: http://www.wowroster.net/uniuploader_updater2/update.php
[2010-06-21 17:47:08] Encode Type: MULTI_FORM_DATA
[2010-06-21 17:47:08] Request Method: POST
[2010-06-21 17:47:08] Request Sent. ( 363 Bytes )
[2010-06-21 17:47:08] Response Received. ( 32 Bytes )
[2010-06-21 17:47:08] 2e45a8775136a544421e07d19f74a42d
[2010-06-21 17:47:08] RetrData: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-21 17:47:08]
[2010-06-21 17:47:08] RetrData: url: http://www.wowroster.net/uniuploader_updater2/update.php
[2010-06-21 17:47:08] RetrData: param1: OPERATION
[2010-06-21 17:47:08] RetrData: val1: (hidden)
[2010-06-21 17:47:08] RetrData: Timeout: 20000
[2010-06-21 17:47:08] RetrData: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-21 17:47:08] URL: http://www.wowroster.net/uniuploader_updater2/update.php
[2010-06-21 17:47:08] Encode Type: MULTI_FORM_DATA
[2010-06-21 17:47:08] Request Method: POST
[2010-06-21 17:47:08] Request Sent. ( 364 Bytes )
[2010-06-21 17:47:09] Response Received. ( 32 Bytes )
[2010-06-21 17:47:09] f6827383d7a42ab19e4bf5a41d4f26f6
[2010-06-21 17:47:09] RetrData: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-21 17:47:25] Uploading to Primary URL...: http://www.warcraftrealms.com/uniupload.php
[2010-06-21 17:47:25] UploadALL: Name "FUXIEDK"
[2010-06-21 17:47:25] UploadALL: ------------------------------------------------------------------------
[2010-06-21 17:47:25] URL: http://www.warcraftrealms.com/uniupload.php
[2010-06-21 17:47:25] Files: 1
[2010-06-21 17:47:25] Encode Type: MULTI_FORM_DATA
[2010-06-21 17:47:25] Request Method: POST
[2010-06-21 17:47:25] CensusPlus.lua - 88% Compression : 857,83 KB
[2010-06-21 17:47:36] Request Sent. ( 858.579 Bytes )
[2010-06-21 17:47:37] Response Received. ( 620 Bytes )
[2010-06-21 17:47:37] [See Server Response Tab for upload result]
[2010-06-21 17:47:37] UploadALL: ------------------------------------------------------------------------

File size of CensusPlus.lua is 7.219.693 bytes, so compressed 88% = 866.363 is close enough..
Back to top
View user's profile Send private message
FuxieDK



Joined: 22 May 2008
Posts: 455
Location: Copenhagen, DK
WR Updates: 2,612,154
FuxieDK WR Profile

PostPosted: Mon Jun 21, 2010 1:51 pm    Post subject: Reply with quote

3 hours have passed....

Now, my mage is lvl55 on this site So far so good Smile
However http://www.warcraftrealms.com/usersheet.php?id=1012111&c=u still doesn't sho any update from today, and the numbers are:
This Month Updated (after upload): 28580
This Month New Entries (after Upload): 6685

Those are exactly the same numbers as before upload.. So, no credit Sad

EDIT: 5:53 next morning.. Still no increase in my numbers.. As a proof, my mage have been seen latest 21/6-10, but I have no (registred) uploads siden 20/6-10. Being the only person who upload for this realm, that shouldn't be possible Wink


Last edited by FuxieDK on Mon Jun 21, 2010 9:55 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
FuxieDK



Joined: 22 May 2008
Posts: 455
Location: Copenhagen, DK
WR Updates: 2,612,154
FuxieDK WR Profile

PostPosted: Mon Jun 21, 2010 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

/RollieSignal !!!!
_________________
Doing census on various servers Wink
Back to top
View user's profile Send private message
FuxieDK



Joined: 22 May 2008
Posts: 455
Location: Copenhagen, DK
WR Updates: 2,612,154
FuxieDK WR Profile

PostPosted: Mon Jun 21, 2010 1:57 pm    Post subject: Reply with quote

Balgair wrote:
Have you selected where your WoW installation is, so that it can find the files? My Settings tab has a "Find WoW.exe" button to do that.
Well... I only have CensusPlus in one place, and it does upload the right data.. But for kicks, I've manually specified wow.exe (was autodetect before)..

The problem is now, my credits Sad
Back to top
View user's profile Send private message
Jay



Joined: 07 Apr 2006
Posts: 2
Location: Poland, Bydgoszcz
WR Updates: 134,101
Jay WR Profile

PostPosted: Sat Jul 03, 2010 4:52 am    Post subject: Reply with quote

Does not work for me anymore:) I quit WoW ~2 years ago, so haven't use UniUploader since. Now it gives me this:

Code:

<Uploading>




Looking for file
IP: ***.***.***.***<br>
Poland<br>
[***MY IP ADDRESS***] - pl -
No file found


I starred out my IP.
_________________
All your base are belong to us.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pizzamike64



Joined: 21 Jul 2008
Posts: 6
Location: Indiana, USA
WR Updates: 466,408
pizzamike64 WR Profile

PostPosted: Sun Jul 18, 2010 5:17 am    Post subject: Reply with quote

Fuxie, it looks like you may not be logging in to the site right. My server response is the same as yours. I just did one and on my user page it does show a submission sitting waiting to be processed. Check carefully your user and password, thats the part that links the submission with a particular account. On Options tab, under Additional Variables: first line: check box, then "user" then accountname second line check box, then "pw" then password.

I don't know how to get an image into this posting, but theres a post by Zeorth back on page 5 of this thread that shows the screen, His version is a little older, but its very close. I also checked the box for "store password securely" in my current version. 2.8.1.74

BTW, checking Auto-Upload on that options screen, you'll upload everytime census runs.

After going back and reading all the post on this thread again, I realize I was just repeating what others have said. I don't want to be annoying, just hopefully helpful.
Back to top
View user's profile Send private message
Thortok2000



Joined: 26 Mar 2007
Posts: 54
Location: Greenville, SC
WR Updates: 1,110,971
Thortok2000 WR Profile

PostPosted: Wed Feb 02, 2011 4:19 am    Post subject: Reply with quote

Alright, so I'm posting mainly as instructions to myself to get this working right, in case I ever need to get this set up again. If it helps other people then great. All the various conflicting advice throughout the entire thread is hard to sort through. So this post contains instructions from start (installing the program) to finish (set it and forget it and never have to mess with it again).

Set URL to http://www.warcraftrealms.com/uniupload.php

Click the Find WoW.exe button and find WoW.

Disable 'upload all accounts'

Select only one wow account to upload from.

Activate advanced mode, click 'show svs' and enable CensusPlus.

Under 'advanced' enable Gzip.

Also set 'delayed upload' to about 120 seconds or so.

Under Options 'start with windows' 'start minimized' 'close to systray' all enabled as well as 'show in system tray' and 'auto-upload'

It needs to be 'user' and 'pw' and disable 'send/store password securely.'

You can only upload once every 15 mins, otherwise it gives an error message. Even if your previous upload was not successful. (The error message doesn't look like it's because you can't upload more than once every 15 minutes, it LOOKS like it's some sort of coding error on line 3, but it's really the 15 minute thing that causes this error message.)


Last edited by Thortok2000 on Thu Jun 02, 2011 9:15 am; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger
criminy



Joined: 27 Feb 2011
Posts: 1
Location: California
WR Updates: 236,572
criminy WR Profile

PostPosted: Wed Mar 02, 2011 3:45 pm    Post subject: Reply with quote

Does anyone else encounter problems with UniUploader keeping settings after the program is closed?

I tried editing the settings.ini file, but it still reverts most settings to defaults, including the upload URL.

I've been looking around for information on this and for documentation of the settings.ini file, but documentation seems to be particularly sparse.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Thortok2000



Joined: 26 Mar 2007
Posts: 54
Location: Greenville, SC
WR Updates: 1,110,971
Thortok2000 WR Profile

PostPosted: Mon May 30, 2011 11:07 pm    Post subject: Reply with quote

I realize this site is all but abandoned, but I'd like to inform you that for the last few days there has been no server response for the uni uploader and data is not getting submitted.

Which sucks as I finally coded an 'auto purge' option into the addon. =/
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger
Balgair
Araiceil


Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1520
Location: UK
WR Updates: 11,107,008
Balgair WR Profile

PostPosted: Wed Jun 01, 2011 3:19 am    Post subject: Reply with quote

May be worth trying again, I was having trouble a couple of days ago but it's working fine for me right now.
_________________
EU-Draenor:
-- Sagart - Tairbh - Buinne - Balgair - Eilnich - Ruire - Dubh - Laidir - Naomh --
Back to top
View user's profile Send private message
1974ER
Epic Censi


Joined: 07 Nov 2008
Posts: 729

WR Updates: 24,083,381
1974ER WR Profile

PostPosted: Wed Jun 01, 2011 7:02 am    Post subject: Reply with quote

Well, the thing is... at least for me, the site was not usable at all for the most parts of 30th and 31st (WCR time). It's no wonder if the uploader fails when the whole site is down. Sad

I do all of my uploads manually, so I need to be here to even try anything... as a rough estimate, the site was down for more than 16 hours on the 30th... and longer on the 31st. Sad In terms of WCR time, I was unable to upload anything during the whole 31st. Sad This doesn't guarantee that the site was down literally 24 hours as I did sleep a few hours here and there, but still... SadSadSad
Back to top
View user's profile Send private message
Thortok2000



Joined: 26 Mar 2007
Posts: 54
Location: Greenville, SC
WR Updates: 1,110,971
Thortok2000 WR Profile

PostPosted: Wed Jun 01, 2011 11:22 am    Post subject: Reply with quote

Yeah, the site was shut down entirely for a bit, I wasn't sure if it was going to come back up. But to be clear, Uni Uploader wasn't getting a response from the server before the site went down. And now that it's back up, it's still not getting a response at all.
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger
Balgair
Araiceil


Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1520
Location: UK
WR Updates: 11,107,008
Balgair WR Profile

PostPosted: Thu Jun 02, 2011 4:08 am    Post subject: Reply with quote

That sounds like a problem with your UniUploader setup then, since I'm fully able to upload my files since the site came back up. Have you checked the advice I gave here a while back? The default configuration of UniUploader unfortunately doesn't work with Warcraftrealms so you have to change a couple of settings to make it respond.
_________________
EU-Draenor:
-- Sagart - Tairbh - Buinne - Balgair - Eilnich - Ruire - Dubh - Laidir - Naomh --
Back to top
View user's profile Send private message
Thortok2000



Joined: 26 Mar 2007
Posts: 54
Location: Greenville, SC
WR Updates: 1,110,971
Thortok2000 WR Profile

PostPosted: Thu Jun 02, 2011 9:19 am    Post subject: Reply with quote

Have you read the post I made a few posts back? (7 up from this one.)

I got it set up and working just fine. None of my settings have changed.

Regardless of bad settings, the 'server response' would show SOMETHING. Like, your data has been submitted but not credited to you, or we tried to submit your data and got an error message, something like that. Even if it was set up wrong. Before it stopped working, it was working and showing me getting credit and my page on the website showed that I had submitted data. It was working just fine.

Now my Server Response tab is stuck at "Any Data returned by primary URL will be displayed here." And even if I start and stop WoW, or even if I click the 'upload' button to upload it manually, there is zero server response and it stays at "Any Data returned by primary URL will be displayed here."

So it's not a problem with my UU setup.
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    WarcraftRealms.com Forum Index -> General Discussion All times are GMT - 6 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Page 9 of 10

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group