WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
Not uploading

 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> WarcraftRealms.com Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Vynianyx



Joined: 09 Apr 2012
Posts: 1

WR Updates: 1,342
Vynianyx WR Profile

PostPosted: Wed Apr 11, 2012 2:01 pm    Post subject: Not uploading Reply with quote

I uploaded 2 sets of census for alliance and horde but it isn't updating or crediting me. Not only that, it claims I am in spain...?

IP: 108.88.165.186
Spain
CensusPlus
File appears to be valid, checking your version number.

Checking your file
Found CensusPlus Database
Found CensusPlus Info Data
Found Version Number => Version: 5.0.2 <Found> Locale: US <=
Version check complete!

Thank you for submitting your file! It will be processed soon and the data will be added to all listed data!
Back to top
View user's profile Send private message
Luckyjack



Joined: 01 Feb 2012
Posts: 8
Location: Poland
WR Updates: 16,695
Luckyjack WR Profile

PostPosted: Wed Apr 11, 2012 2:58 pm    Post subject: Reply with quote

Happens to me when I use a mobile connection sometimes (Vodafone).
The error corrects itself generally for me when I retry it at a later time (e.g. re-upload the files).
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
1974ER
Epic Censi


Joined: 07 Nov 2008
Posts: 729

WR Updates: 24,776,285
1974ER WR Profile

PostPosted: Mon Apr 16, 2012 12:17 am    Post subject: Reply with quote

As Luckyjack noted, uploads can (rarely) fail... also, there is an off chance you forgot to login and accidentally submitted anonymously...

As for the Spain thing, there have been changes to internet and quite a few Censusplus users are being reported as being located elsewhere than their true location. I am not located in Great Britain, either, despite what the upload page tells me nowadays... it used to be correct, but isn't any more. Very Happy However, the country error doesn't affect the contents of the submitted .lua files. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
yodaforce



Joined: 24 May 2012
Posts: 3

WR Updates: 9,182
yodaforce WR Profile

PostPosted: Thu May 24, 2012 3:46 pm    Post subject: Reply with quote

I have tried several times to upload my data, I do have the correct file selected, but after two minutes or so I get an error stating the server could not understand my request. I am using the current version of the census plus
Back to top
View user's profile Send private message
1974ER
Epic Censi


Joined: 07 Nov 2008
Posts: 729

WR Updates: 24,776,285
1974ER WR Profile

PostPosted: Fri May 25, 2012 8:43 am    Post subject: Reply with quote

Hello and welcome to the forums!

Could you copy the error message and post it here? Also, have you checked that the file grows after running more census, in other words, appears to be working as intended?
Back to top
View user's profile Send private message
yodaforce



Joined: 24 May 2012
Posts: 3

WR Updates: 9,182
yodaforce WR Profile

PostPosted: Fri May 25, 2012 5:32 pm    Post subject: error message Reply with quote

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.

I am logged into forum
I turned off widows firewall to upload just in case
running firefox 12.0
windows XP SP3
I am using the required version of Census plus
have not logged into game yet
file size shows to be 1.00 M
census is set to run in background all the time
I have seen it post results as to how many new and seen that scan

let me just say it takes several minutes before the error message pops up

note: I just did an hour in the game, and checked the file size is growing, now 1.05M
Back to top
View user's profile Send private message
1974ER
Epic Censi


Joined: 07 Nov 2008
Posts: 729

WR Updates: 24,776,285
1974ER WR Profile

PostPosted: Sat May 26, 2012 2:37 am    Post subject: Reply with quote

Hmmm... Would trying a different browser like Internet Explorer or Opera be an option?

I am asking because I can see no obvious problems in the data you supplied and a 1 MB file should not even take several minutes. This leads me to think that problem lies within the upload process, not the file itself. I am also curious since I also run Firefox 12.0, XP with SP3 and have no problems with my uploads...

Additionally, even though it's sometimes suggested as a solution to various problems, turning off your firewall is generally a bad idea.
Back to top
View user's profile Send private message
yodaforce



Joined: 24 May 2012
Posts: 3

WR Updates: 9,182
yodaforce WR Profile

PostPosted: Sun May 27, 2012 5:34 am    Post subject: Reply with quote

Thank you for the suggestion, I used IE to upload, it seems to work fine, although the report shows me to also be in spain, after confirming US

IP blanked out here
Spain

CensusPlus
File appears to be valid, checking your version number.

Checking your file
Found CensusPlus Database
Found CensusPlus Info Data
Found Version Number => Version: 5.0.2 <Found> Locale: US <=

Version check complete!

Thank you for submitting your file! It will be processed soon and the data will be added to all listed data!
Back to top
View user's profile Send private message
1974ER
Epic Censi


Joined: 07 Nov 2008
Posts: 729

WR Updates: 24,776,285
1974ER WR Profile

PostPosted: Mon May 28, 2012 11:45 am    Post subject: Reply with quote

Hmmm... I am glad I could help a little... but it's still weird, as you should be able to use the browser you like... :/ Though it might fail again, I suggest at least testing Firefox again and if it fails again, using IE as temporary medicine until someone comes up with a cure to your problem.

Unfortunately I have no further ideas right now, sorry.
Back to top
View user's profile Send private message
Kamidel



Joined: 05 Oct 2012
Posts: 1
Location: Eureka, CA, USA
WR Updates: 0
Kamidel WR Profile

PostPosted: Fri Oct 05, 2012 5:28 am    Post subject: Reply with quote

I got an update through curse and I get this message when I try to upload:

Quote:
CensusPlus
File appears to be valid, checking your version number.

Checking your file
Found CensusPlus Database
Found CensusPlus Info Data
Found Version Number => Version: 6.0.0 <Found> Locale: US <=
It appears you have submitted data from version 6.0.0 of CensusPlus.
The latest version is 5.0.2. Please download the latest version and rerun CensusPlus.
Your data will not be accepted unless submitted using the latest version of CensusPlus.

_________________
The darkness calls, Will you answer?
Back to top
View user's profile Send private message
1974ER
Epic Censi


Joined: 07 Nov 2008
Posts: 729

WR Updates: 24,776,285
1974ER WR Profile

PostPosted: Fri Oct 05, 2012 7:18 am    Post subject: Reply with quote

Hello and welcome Kamidel!

The site is currently not as up to date as the addon itself. We will have to wait until Rollie, the site Admin, finishes the necessary changes. More on this topic in General and News.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> WarcraftRealms.com Bugs All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group