WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
Please do not submit EURO data yet!!

 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> News and Announcements
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Fri Feb 11, 2005 1:30 am    Post subject: Please do not submit EURO data yet!! Reply with quote

My worst fears have been realized in that Blizzard has decided to name some EURO servers the same as US servers. This is bad news for data submissions. I will hopefully have a fix soon, but in the meantime, please do not submit any EURO data!!!

<font color=red>Again, please do not submit any <b>EURO</b> data!!</font>
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest
Guest







PostPosted: Fri Feb 11, 2005 7:08 am    Post subject: Reply with quote

Why not just disable uploading data until you have a fix?
Back to top
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Fri Feb 11, 2005 9:34 am    Post subject: Reply with quote

Because that would impact my US version, which I really don't want to do.

Any fix I come up with will probably not be 100% automatic anyway, so some degree of user reliance is going to be in order.

That is of course, unless there is something I haven't found yet.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
znog



Joined: 02 Jan 2005
Posts: 39

WR Updates: 0
znog WR Profile

PostPosted: Fri Feb 11, 2005 4:32 pm    Post subject: Re: Please do not submit EURO data yet!! Reply with quote

Rollie wrote:
My worst fears have been realized in that Blizzard has decided to name some EURO servers the same as US servers. This is bad news for data submissions. I will hopefully have a fix soon, but in the meantime, please do not submit any EURO data!!!
really this is overly stupid.. the least the could have done was to give a name starting with the language (FR, EN, DE) like they did in beta...
Back to top
View user's profile Send private message
znog



Joined: 02 Jan 2005
Posts: 39

WR Updates: 0
znog WR Profile

PostPosted: Fri Feb 11, 2005 4:41 pm    Post subject: Reply with quote

rollie, maybe you can fix this from within your census mod, so that the server language is added by your mod.... after all, your mod needs to detect the server language to work does it not ?
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Fri Feb 11, 2005 7:09 pm    Post subject: Reply with quote

That would be great if it were not for the English versions of the EURO mod =/

Unless of course there is a localization tree for UK English as well? Could this be the golden key?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest








PostPosted: Sun Feb 13, 2005 3:49 am    Post subject: Reply with quote

I already re-programmed your .lua file to work on german servers.. the only problem is, that it does not work with the german word for hunter at the moment.

If i solved that i would give you the needed data!
Back to top
Guest








PostPosted: Sun Feb 13, 2005 7:44 am    Post subject: Reply with quote

Hi!

As the guest two posts above said, something seems to work incorrect with Censusplus atm on the Euro Servers.
I tried to get statistics for the Realm "Proudmoore" (German): Waiting line to login showed up approx. 200. Ok, finally got on the server, started Census+ (Alliance side). Results: i got 351 online, only columns for the Paladin chars.

So here's my thought: If I have to wait in line for just getting onto a server, and after logging in everything's laggy, I just can't imagine that there should only be arround 351 people online. For me, that would make sense, if it was ONLY the Alliance Paladin count.

Hope this Hell of a waiting will end soon for us,
Greetings, ASP

btw: Blizzards own sealm status is crappy, showing up Proudmoore as low populated, even when this Realm is atm the only one I see with a waiting line above 200 people...

(I hope it's understandible, what I've written, didn't have any English practice for a long time Wink)
Back to top
Guest








PostPosted: Sun Feb 13, 2005 7:58 am    Post subject: Reply with quote

I'm sorry, didn't see the link in the first post for the localized version, this is going to change my considerations.
What an embarrasing remark..

Greetings, ASP
Back to top
exu



Joined: 12 Feb 2005
Posts: 2

WR Updates: 0
exu WR Profile

PostPosted: Mon Feb 14, 2005 1:17 pm    Post subject: Reply with quote

When will we be able to see European data?
Back to top
View user's profile Send private message
Cori
Guest







PostPosted: Mon Feb 14, 2005 6:08 pm    Post subject: Reply with quote

Maybe just open a sub-domain with EU stats? i would praise you Wink
Back to top
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Mon Feb 14, 2005 6:35 pm    Post subject: Reply with quote

I will have EURO data ready soon =) GIve me a few more days to work out last minute kinks!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest








PostPosted: Mon Feb 14, 2005 7:37 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Hi!

btw: Blizzards own sealm status is crappy, showing up Proudmoore as low populated, even when this Realm is atm the only one I see with a waiting line above 200 people...

(I hope it's understandible, what I've written, didn't have any English practice for a long time Wink)


Maybe it's because you used this website - http://www.worldofwarcraft.com/serverstatus (for US) instead fo this - http://www.wow-europe.com/en/serverstatus (EN version of realm status website still doesn't work)
http://www.wow-europe.com/de/serverstatus
http://www.wow-europe.com/fr/serverstatus
Back to top
Guest








PostPosted: Mon Feb 14, 2005 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

rofl, I wonder if Blizzard is ever going to hire experienced people to manage their stuff Wink. It seems the few things working on the site sooner or later lead you to the US site since they still haven't found all the links, pathetic.

//Alanthus
Back to top
Guest








PostPosted: Tue Feb 15, 2005 8:16 am    Post subject: Reply with quote

No, i meant the realmstatus shown ingame, but thanks anyway,

Greets, ASP
Back to top
Guest








PostPosted: Tue Feb 15, 2005 3:20 pm    Post subject: Reply with quote

lo Rollie,
firstly - great job with developing the census - really great and handy tool. I used in Eu beta and now I used it in retail to gather stats for Deathwing server (Horde side of course Smile ). Wonder if I will be able to upload them asa you finish EU census or rather I'll have to gather data from the beginning. Honestly I d hate that - atm I've got over 2700 chars in my file Smile.
so, could you tell us if we will be able to use old files ?

Thanks,
Rupilius / Warlock / 20 lvl / Deathwing
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> News and Announcements All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group