WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
3.6.0 Release for Patch 2.0
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> News and Announcements
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Tue Dec 05, 2006 11:10 pm    Post subject: 3.6.0 Release for Patch 2.0 Reply with quote

CensusPlus is ready for the new patch! Get the latest version here!

All submissions from here on must be version 3.6.0!


<a href='http://www.warcraftrealms.com/censusmod/CensusPlus-20000-3.6.0.zip'>http://www.warcraftrealms.com/censusmod/CensusPlus-20000-3.6.0.zip</a>

Please let me know if anyone comes across any problems with this new version!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
DM.
Census Tester


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 12:57 am    Post subject: Reply with quote

Whats changed from the 4.0b version that the Cosmos Alpha distribution had and this one?
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
Skyfire
Trolling Enforcement


Joined: 18 Aug 2005
Posts: 746
Location: New Jersey
WR Updates: 44,279
Skyfire WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 2:49 am    Post subject: Reply with quote

The #s.

Duh.
_________________
Admin on WoWWiki
Moderator, Blogger on Wowhead
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 9:31 am    Post subject: Reply with quote

That version will work, but it includes code for TBC. I have updated the cosmos distro version as well so the current one (3.6.0) should push to you next time Cosmos does an update.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Luccia_Eldre



Joined: 02 Aug 2005
Posts: 6

WR Updates: 167,638
Luccia_Eldre WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 9:32 am    Post subject: Reply with quote

I got an on-load error when trying out the new version.

Interface\AddOns\CensusPlus\CensusPlus.lua:3333: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got string)
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 10:06 am    Post subject: Reply with quote

Hrm... that's odd...

I'll do some testing when I get home tonight.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
rpotor



Joined: 14 Feb 2006
Posts: 1
Location: Szekesfehervar, Hungary
WR Updates: 206,748
rpotor WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 11:50 am    Post subject: Reply with quote

Luccia_Eldre wrote:
I got an on-load error when trying out the new version.

Interface\AddOns\CensusPlus\CensusPlus.lua:3333: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got string)


Echo that, I got the same error, too.
Back to top
View user's profile Send private message
Halaster



Joined: 12 Sep 2005
Posts: 5

WR Updates: 3,623,948
Halaster WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 12:51 pm    Post subject: Reply with quote

After the first time I ran it, Blizzard's UI wants me to disable it. I'll post the message next time it comes up, but it doesn't like something the census mod does.
Back to top
View user's profile Send private message
DM.
Census Tester


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 1:15 pm    Post subject: Reply with quote

I had an error as well the first time I entered WoW and I had 4.0b installed. It was related to the Profile.lua file, which resulted in all my census data being deleted...... Shocked


But otherwise Cosmos Alpha distro finally updated it to 3.6 Smile
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 1:43 pm    Post subject: Reply with quote

Can you email me your data file so I can hopefully repro this error?

rollie@warcraftrealms.com
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
DM.
Census Tester


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 2:38 pm    Post subject: Reply with quote

The Censusplus.lua file got completely written over so its just a small file now compared to what it was before the patch. And also the error doesn't come up any more. It was just that one time.
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
BWDemor



Joined: 17 Aug 2005
Posts: 67
Location: Auburn(Seattle), WA
WR Updates: 1,443,015
BWDemor WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 3:58 pm    Post subject: Reply with quote

I downloaded Census from the site
Run Census for a couple of hours
Used UniUploader to upload the file
It showed up without an error
All running it on Vista

2006-12-06 15:53:15 UNPROCESSED


BW
_________________
~Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
xpolockx



Joined: 10 Aug 2005
Posts: 783
Location: Lynchburg, VA
WR Updates: 4,205,402
xpolockx WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 6:05 pm    Post subject: Reply with quote

Yeah, mine worked fine after the very first time... I guess like DM said, it was rewriting over the saved variables, since my DB got wiped too. Since then it's worked fine. Now WTB CTbarmod & CTbottombar updates >_<
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Wredwin



Joined: 23 Feb 2006
Posts: 8

WR Updates: 41,015
Wredwin WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 6:24 pm    Post subject: Reply with quote

Luccia_Eldre wrote:
I got an on-load error when trying out the new version.

Interface\AddOns\CensusPlus\CensusPlus.lua:3333: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got string)


Same error here.
_________________
Wredwin - Gnome Mage on Arthas
Back to top
View user's profile Send private message
BWDemor



Joined: 17 Aug 2005
Posts: 67
Location: Auburn(Seattle), WA
WR Updates: 1,443,015
BWDemor WR Profile

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 6:30 pm    Post subject: Reply with quote

Just add, that my file was still the same one from before the patch. Cleaned out the Interface foler to Census only at the moment, cleaned out the Saved folder of everything BUT Census and the file still uploaded.

Now if there is a problem in the processing of the file we won't know until it gets to it.

BW
_________________
~Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
semidar



Joined: 25 Jan 2005
Posts: 21
Location: Jacksonville, FL USA
WR Updates: 669,533
semidar WR Profile

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 4:02 pm    Post subject: Reply with quote

Interface\AddOns\CensusPlus\CensusPlus.lua:3333: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got string)

same error but it didn't mess w/ my database. I get the error everytime I login.

I'm thinking that it might have something to do w/ the special characters in my guildname? ? (alt-0223), which in the census.lua file shows up as ??.
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

can you send me your datafile? rollie@warcraftrealms.com
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Luccia_Eldre



Joined: 02 Aug 2005
Posts: 6

WR Updates: 167,638
Luccia_Eldre WR Profile

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 5:22 pm    Post subject: Reply with quote

If you're still looking for a data file, it didn't wipe mine Rollie, and I still get the error, I'll send it over if you want.
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 6:07 pm    Post subject: Reply with quote

Please do, I haven't been able to repro it and nobody else has sent one yet =)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Luccia_Eldre



Joined: 02 Aug 2005
Posts: 6

WR Updates: 167,638
Luccia_Eldre WR Profile

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 8:53 pm    Post subject: Reply with quote

Alright, sent, hope it helps you determine the problem.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> News and Announcements All times are GMT - 6 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group