WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
"Who" Window Opens After A Scan...Resolved?
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> CensusPlus UI Mod Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
spiderbane



Joined: 05 Jun 2007
Posts: 8

WR Updates: 31,883
spiderbane WR Profile

PostPosted: Thu Jun 07, 2007 11:09 pm    Post subject: Reply with quote

I remember the original bongos when you shape shifted it changed bars automaticly....it didn't do it and I don't have the patience to try and figure it out so I just decided not to use it Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Tartara



Joined: 20 Dec 2005
Posts: 90
Location: Tucson, AZ
WR Updates: 844,914
Tartara WR Profile

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 12:43 pm    Post subject: Reply with quote

Something I noticed last night is that when I have my social window open to the Guild tab, and then click the 'X' to close it, I get another, empty window appearing right behind the one I just closed. So something is modifying the guild view (and not the other social views) in some way.

(I am in the group that gets the window popping up only if the Guild tab was selected when I last opened the Social window manually.)

When I get home, I'll take a further look at it, and also post my mod list. I have the core Titan mods, and Cartographer for sure.
_________________

and the rest
Back to top
View user's profile Send private message
xpolockx



Joined: 10 Aug 2005
Posts: 783
Location: Lynchburg, VA
WR Updates: 4,169,382
xpolockx WR Profile

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 5:26 am    Post subject: Reply with quote

spiderbane wrote:
I remember the original bongos when you shape shifted it changed bars automaticly....it didn't do it and I don't have the patience to try and figure it out so I just decided not to use it Wink


Yeah, the new bongos does the exact same thing, I just had to erase my old bongos savedvariables and then redo my UI the way I wanted it. Once I did that the stance switching worked perfectly Smile
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
dermoritz



Joined: 05 Jun 2007
Posts: 4

WR Updates: 0
dermoritz WR Profile

PostPosted: Mon Jun 11, 2007 1:19 am    Post subject: Reply with quote

...but no solution for our problem yet? (besides the workarounds)
Back to top
View user's profile Send private message
spiderbane



Joined: 05 Jun 2007
Posts: 8

WR Updates: 31,883
spiderbane WR Profile

PostPosted: Mon Jun 11, 2007 4:36 pm    Post subject: Reply with quote

Yes...I loved the idea of this add on...but can't stand the who window pop up...any updates?
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Tue Jun 12, 2007 7:32 am    Post subject: Reply with quote

I need to try out Cartographer I guess. The MailMod problem seems very minor in my opinion.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
spiderbane



Joined: 05 Jun 2007
Posts: 8

WR Updates: 31,883
spiderbane WR Profile

PostPosted: Tue Jun 12, 2007 4:11 pm    Post subject: Reply with quote

I dont have cartographer though...so it's probably not that....
Back to top
View user's profile Send private message
spiderbane



Joined: 05 Jun 2007
Posts: 8

WR Updates: 31,883
spiderbane WR Profile

PostPosted: Sun Jun 24, 2007 9:57 pm    Post subject: Reply with quote

Bumpity bump...anything new on this?
Back to top
View user's profile Send private message
Hybuir
Gear Dependent Squirrel
Gear Dependent Squirrel


Joined: 06 Sep 2005
Posts: 1538
Location: Austin, TX
WR Updates: 2,608,667
Hybuir WR Profile

PostPosted: Mon Jun 25, 2007 7:22 am    Post subject: Reply with quote

I upgraded to the new version, haven't seen it happen since. Plus now the spam is cut dramatically and Spam Sentry is pretty much outdated.
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
spiderbane



Joined: 05 Jun 2007
Posts: 8

WR Updates: 31,883
spiderbane WR Profile

PostPosted: Tue Jun 26, 2007 7:27 am    Post subject: Reply with quote

I gave it a shot...have had it running for about 12 hours now.....and not a single "Who" window pop up...and the override system is working perfectly....Bravo!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Fri Jun 29, 2007 11:23 pm    Post subject: Reply with quote

Could be that Blizz changed another something with the latest patch, or those Addons also updated something, since I haven't changed anything with C+ in regards to this.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Isaura



Joined: 08 Oct 2006
Posts: 40
Location: Netherlands
WR Updates: 1,334,593
Isaura WR Profile

PostPosted: Sat Jun 30, 2007 12:55 am    Post subject: Reply with quote

With me it still happens. I have the idea it only pops up when you open the 'social window' while C+ is scanning.
A plus is that when you click on a different tab, then in which it opens, and then close it. the popup won't come again. So its less annoying than it was.
I don't use CTmail. I do use Cartographer, but only since a few weeks and the problem also occured before I used Cartographer. I once used Spamsentry, but don't since a pretty long time. So that's also not the one which causes it I think.
So I don't think there are changes somewhere.
The only thing that makes it better is the workaround Smile
Back to top
View user's profile Send private message
nekromant



Joined: 07 Jul 2005
Posts: 21
Location: Galiza
WR Updates: 234,980
nekromant WR Profile

PostPosted: Sat Jun 30, 2007 6:23 am    Post subject: Reply with quote

I'm using a lot of addons, including Cartographer, SpamSentry and several ACE's.

If I disable SpamSentry, Census+ doesn't complain about ACE WhoLib and the problem is gone!


It seems SpamSentry is the problem with Census+
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
DM.
Census Tester


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Sat Jun 30, 2007 1:58 pm    Post subject: Reply with quote

I dont use Spam Sentry but I do use Cartographer and there is the issue with the Social Pane popping up all the time until I click on Friends or Guild tab and let it update that tab then close it and it does go away for that session only.
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
nekromant



Joined: 07 Jul 2005
Posts: 21
Location: Galiza
WR Updates: 234,980
nekromant WR Profile

PostPosted: Sat Jun 30, 2007 9:30 pm    Post subject: Reply with quote

I'm using the Cartographer, always the latest version (Ace Updater), since I have disabled SpamSentry, the social window never has opened...
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
spiderbane



Joined: 05 Jun 2007
Posts: 8

WR Updates: 31,883
spiderbane WR Profile

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 9:32 pm    Post subject: Reply with quote

Really no need for spam add on's anymore...spam has depleted numerously since they cracked down on them....

This fix could have been imposed due to the fact that I'm in a guild now and usually close social window with my guild screen up....so Isaura might be right...
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Wed Jul 04, 2007 8:50 pm    Post subject: Reply with quote

Yes, I'm getting it now that I DL's carto also. I've looked and poked but having figured out what is causing it just yet. I'll keep looking and poking =)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
xpolockx



Joined: 10 Aug 2005
Posts: 783
Location: Lynchburg, VA
WR Updates: 4,169,382
xpolockx WR Profile

PostPosted: Wed Jul 04, 2007 10:27 pm    Post subject: Reply with quote

Maybe if you could get ahold of Ckknight you guys might be able to work together and find it faster Smile Of course, I'm sure he's got plenty on his plate like you do, so it's just a thought Wink
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
DM.
Census Tester


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

Rollie I found the problem. It is related to the way you coded the WhoLib checker. I went back to 4.1.2 where you didn't have the WhoLib checker and the scans ran fine without the Social Pane opening up. So I went through the lua file for 4.1.4 and removed all vars and functions related to WhoLib and not once has the window open.

Given that the amount of spamming in game has been significantly reduced it might be a good idea if you remove the WhoLib checker or at least review the code behind it since that is the root cause of this problem.


Here's the revised CensusPlus.lua file without the WhoLib checker. I encourage everyone to try this out and see if this works for you until Rollie gives the ok and releases another version =)
http://pastey.net/70542
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 1:05 pm    Post subject: Reply with quote

Ah, thanks for digging into this DM. I'll try to do some looking tonight if I manage to get online.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> CensusPlus UI Mod Bugs All times are GMT - 6 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group