WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
Location of census on Vista machines

 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> General Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MarkButler



Joined: 23 Sep 2008
Posts: 5

WR Updates: 18,247
MarkButler WR Profile

PostPosted: Tue Oct 21, 2008 4:48 pm    Post subject: Location of census on Vista machines Reply with quote

I was having a lot of difficulty locating my census file on my vista machine.

The upload screen suggests it will be at: C:\Users\%username%\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\World of Warcraft\WTF\Account\%account%\SavedVariables\CensusPlus.lua

but mine wasn't and I have accepted all defaults. In searching my hard drive I finally found it at:
C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\Interface\CensusPlus

you may want to put that as an alternate site for vista people.
Back to top
View user's profile Send private message
LadyGamer



Joined: 28 Sep 2008
Posts: 10
Location: USA
WR Updates: 891,837
LadyGamer WR Profile

PostPosted: Wed Oct 22, 2008 2:06 am    Post subject: Reply with quote

C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\WTF\Account\%Account%\SavedVariables

Mine is slightly different.
Back to top
View user's profile Send private message
DM.
Census Tester


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Wed Oct 22, 2008 7:06 am    Post subject: Reply with quote

Yes the install location varies from system to system mostly due to security restrictions. So it is hard to tell where the install is located.

However sometimes there can be issues with that and alot of people on UI sites like Wowace, Wowinterface, and even Blizzard's own UI & Macros forum recommend that you make a C:\WoW directory and throw everything in there due to how UAC reacts to stuff depending on how you set it. And most users don't know how to configure that stuff and it results in more frustrations than needed.

What I recommend is really if the user knows where their WoW installation is and go there to find your files. Doesn't matter what operating system you are on.
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Wed Oct 22, 2008 10:03 am    Post subject: Reply with quote

I don't even run Vista yet so I haven't been exposed to the 'joy' of it all =)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
DM.
Census Tester


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Wed Oct 22, 2008 11:40 am    Post subject: Reply with quote

I run XP on my main system... I do have a new pc with Vista on it tho... But I don't play WoW on that one as its mainly just a family pc.
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
Jokester



Joined: 10 Mar 2008
Posts: 49
Location: Scotland
WR Updates: 1,189,940
Jokester WR Profile

PostPosted: Wed Oct 22, 2008 1:15 pm    Post subject: Reply with quote

WoW loves Vista64.
Back to top
View user's profile Send private message
LadyGamer



Joined: 28 Sep 2008
Posts: 10
Location: USA
WR Updates: 891,837
LadyGamer WR Profile

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 1:17 pm    Post subject: Reply with quote

I do, too. Most mainstream users never get into stuff like this. For a vanilla user, Vista is very helpful and easy to use. People like us who mess with stuff are at a disadvantage but it's not that hard to figure out once you get a clue what the super-helpful Vista is doing to files and locations.
Back to top
View user's profile Send private message
xpolockx



Joined: 10 Aug 2005
Posts: 783
Location: Lynchburg, VA
WR Updates: 4,157,136
xpolockx WR Profile

PostPosted: Mon Nov 03, 2008 1:52 am    Post subject: Reply with quote

I like XP 64 and have little incentive to upgrade to vista Razz
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Malinois



Joined: 03 Oct 2005
Posts: 14
Location: amsterdam
WR Updates: 801,230
Malinois WR Profile

PostPosted: Thu Nov 27, 2008 4:15 pm    Post subject: Reply with quote

Jokester wrote:
WoW loves Vista64.

it does Smile

played a bg with 10 chars (10xwow on 1 pc) once ... worked fine.
after some ms patches (security blabla) it's around 6x now.
_________________
You have to know where you are going else you are going nowhere
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Mon Dec 01, 2008 9:28 am    Post subject: Reply with quote

jebus =x

I so need a new PC =(
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
markhr



Joined: 09 May 2009
Posts: 1

WR Updates: 18,433
markhr WR Profile

PostPosted: Sat May 09, 2009 10:21 am    Post subject: Re: Location of census on Vista machines Reply with quote

MarkButler wrote:
I was having a lot of difficulty locating my census file on my vista machine.

The upload screen suggests it will be at: C:\Users\%username%\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\World of Warcraft\WTF\Account\%account%\SavedVariables\CensusPlus.lua

but mine wasn't and I have accepted all defaults. In searching my hard drive I finally found it at:...


Agreed

The suggested upload screen location appears to be completely wrong.

Using UniUploader to speed up the search process the correct saved variables file shows up in (where **** is your acount name)

C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\WTF\Account\****\SavedVariables\CensusPlus.lua
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Tue May 12, 2009 10:18 am    Post subject: Reply with quote

Hrm... thanks for the update, I'll include that as well.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> General Discussion All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group