WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
Suggestion: "semi-verbose"

 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> Suggestions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kosh



Joined: 01 Jul 2007
Posts: 84
Location: Somewhere on or near Earth
WR Updates: 1,210,548
Kosh WR Profile

PostPosted: Thu Oct 30, 2008 9:25 pm    Post subject: Suggestion: "semi-verbose" Reply with quote

I usually have the mod set to "verbose", since I like to know where it's at, but when I need to pay attention to chat for any reason, I generally turn verbose off.

What would be nice is if there was an option somewhere in between the two, so you can see how the scan is progressing without "real" chat scrolling away too quickly. This might also be a good alternative to those who want a progress indicator.

What I was thinking about would be to only issue a message every time you kick off a "top-level" range scan, such as level 60-69, etc., and perhaps one step down for level 70 (& eventually 80), so you'd report on when you start scanning each race at level 70.

With this option, I would not expect to see the "processed" lines, just the initial "sending" messages.

What do you think?
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Thu Oct 30, 2008 10:44 pm    Post subject: Reply with quote

I could see the benefit!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
DM.
Census Tester


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Thu Oct 30, 2008 11:10 pm    Post subject: Reply with quote

I usually just press O to open up the Friends Frame. Its almost always on the Who tab and that gives me some sort of idea where it is in the scanning.

But that's just me Razz
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
Kosh



Joined: 01 Jul 2007
Posts: 84
Location: Somewhere on or near Earth
WR Updates: 1,210,548
Kosh WR Profile

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 2:36 am    Post subject: Reply with quote

Hmm, you must do manual "Who" searches. At least for me, that frame is always on the last tab I was in when last using it (usually Friends).


And thanks for the vote, Rollie! Smile
Back to top
View user's profile Send private message
xpolockx



Joined: 10 Aug 2005
Posts: 783
Location: Lynchburg, VA
WR Updates: 4,100,192
xpolockx WR Profile

PostPosted: Mon Nov 03, 2008 2:07 am    Post subject: Reply with quote

I usually leave mine on friends as well, and always run verbose since I like to know exactly where I am at in a scan at all times. For awhile I ran two chat logs to alleviate the spam, but since 3.0 I completely reconfigured my UI and so I only have one now. I too could see the value of a semi-verbose mode, especially since censuses taken on Mal'Ganis and Whisperwind both tend to take some time.
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
SannaSK



Joined: 07 Sep 2005
Posts: 69

WR Updates: 399,500
SannaSK WR Profile

PostPosted: Thu Nov 20, 2008 9:09 pm    Post subject: Reply with quote

... i have 7 chat windows.
1. General where everything starts out
2. Guild + guildfriend chat channel
3. Party / raid / BG / sometimes also contains xp/rep/honor gains
4. Tells
5. Looted money/items
6. A particular box that I usually keep hidden (behind the General tab), but contains boss emotes. Was very handy when fighting Murmur, so was Extra Sure that i wouldn't miss his breath emote.
7. The Combat Log window/tab that's always hidden behind General... but it's there : p.


Hi, this is my first Chat Window-aholics meeting... my name is Sanna... : p
In EQ1 I think I had 9 windows at my worst. Where on earth on my screen did I even /put/ all of them... Although I think one of them was in a "perma-minimized" state, since you couldn't 'hide' chat windows in EQ1 like you can in Wow. Also I was in like 3 chat channels and 2 of them had their own windows. You could have cross-server channels in EQ1, and I know if Wow had had them, I wouldn't have lost a lot of friends of mine that went to other servers : <. oh well. ce la vie.


ok less rambling, real question! is my Who tab supposed to real-time refresh when CP sends a new /who query? Because it doesn't. It's not a big loss... just wondering.
_________________
Censusing: Mostly Bronzebeard, Aggramar, Elune; sometimes Alleria, Icecrown, Scilla, Kel'Thuzad, Mal'Ganis, Draka, Staghelm, Nathrezim, Stonemaul.
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Fri Nov 21, 2008 9:35 am    Post subject: Reply with quote

The who window used to refresh real time, but does not anymore (during a scan).

This is a side effect of the changes to prevent the taint and window popping.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> Suggestions All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group