WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
New Release Issues
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> CensusPlus UI Mod Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Psonere



Joined: 23 Nov 2007
Posts: 42
Location: WA
WR Updates: 72,690
Psonere WR Profile

PostPosted: Wed Jan 23, 2008 7:21 pm    Post subject: New Release Issues Reply with quote

First, thanks for the update Rollie... Very Happy

Next, just wanted to let you know it is still popping up the guild window during the scan. We can still use the go to friends list as a workaround.

Just wanted to make sure you knew and eagerly awaiting a fix
_________________
GET INVOLVED TODAY!
The WoW Census is made possible by authors like Rollie!
One user can make a huge difference so help keep the WoW Census as accurate as possible by posting bugs today!
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Thu Jan 24, 2008 3:27 pm    Post subject: Reply with quote

It only pops up for me occasionally now, usually only after zoning. You are seeing it happen more often?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
DM.
Census Tester


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Thu Jan 24, 2008 3:37 pm    Post subject: Reply with quote

Its sporadic for me. I haven't found out why its coming up, but switching to the Who and Friends tabs fixes it.
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
Psonere



Joined: 23 Nov 2007
Posts: 42
Location: WA
WR Updates: 72,690
Psonere WR Profile

PostPosted: Thu Jan 24, 2008 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

After putting in the new version, it popped up right after the census started. I had been in my guild window prior to the scan, so that may have triggered it.

I then went to the AH and while using that, it shut my AH window and opened the guild window.

Yes, you can switch to friends tab and then close it from there, it doesn't seem to pop up. Not a fix, but its a workaround.

Removed it again and eagerly waiting for a fix... hope my scenarios helps you Rollie. Smile
_________________
GET INVOLVED TODAY!
The WoW Census is made possible by authors like Rollie!
One user can make a huge difference so help keep the WoW Census as accurate as possible by posting bugs today!
Back to top
View user's profile Send private message
Eragon18



Joined: 30 Dec 2007
Posts: 1

WR Updates: 50,268
Eragon18 WR Profile

PostPosted: Sat Jan 26, 2008 11:13 am    Post subject: Reply with quote

I too have the guild window pop up. Doesnt matter if i zone or not. The window opens all the time when I have the guild tab selected.
Back to top
View user's profile Send private message
MegaManJuno



Joined: 25 Sep 2007
Posts: 5
Location: WV, USA
WR Updates: 171,504
MegaManJuno WR Profile

PostPosted: Tue Jan 29, 2008 2:22 pm    Post subject: Reply with quote

I also still get the guild window popup with the new update, although I went back to ensuring the guild tab wasn't selected when I close the window after it happened again the first time, so I don't know about the frequency of it.

Also (and I don't know if this is a reported issue or was even addressed in the update), I still get it spitting out the who results for (only) level 70s to the chat box area. I've also noticed that it seems to do so twice (so for 3 lvl 70 rogues, I'll get all 3 spit out, then all 3 again). I'm not sure what may trigger this yet, as I haven't noticed any real pattern to it. I don't think it's doing it always every time it hits the 70s, otherwise I think I'd see it happening more.
Back to top
View user's profile Send private message
Tartara



Joined: 20 Dec 2005
Posts: 90
Location: Tucson, AZ
WR Updates: 844,914
Tartara WR Profile

PostPosted: Wed Jan 30, 2008 10:51 am    Post subject: Reply with quote

A new error for me after the update - when a census started, the friends window popped up, but this time it showed the who pane, not the guild pane. And yes, the who pane was the one I had opened before the census started.

I'm also still getting it pop up with the guild pane, as before.

I'll be turning off and on addons tonight, to narrow it down.
_________________

and the rest
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Tue Feb 05, 2008 4:04 pm    Post subject: Reply with quote

I'm going to have to dig a bit to keep on this. The window now only pops on me when I zone during a scan and that's it.

As for the results being dumped to your chat window, if you have any kind of AddOn that modifies text sent to your chat window (Prat for example), it will break Census's ability to mute those entries.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Balgair
Araiceil


Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1549
Location: UK
WR Updates: 11,351,655
Balgair WR Profile

PostPosted: Wed Feb 06, 2008 9:07 am    Post subject: Reply with quote

Rollie wrote:
The window now only pops on me when I zone during a scan and that's it.


I now have this issue, while I never got it before the most recent C+ release, so it's a newly introduced one for me, at least Confused Previously I only had popups when people joined/left/changed ranks in the guild (which I'm no longer noticing, but might be chance)
_________________
EU-Draenor:
-- Sagart - Tairbh - Buinne - Balgair - Naomh - Eilnich - Ruire - Dubh - Laidir --
Back to top
View user's profile Send private message
MegaManJuno



Joined: 25 Sep 2007
Posts: 5
Location: WV, USA
WR Updates: 171,504
MegaManJuno WR Profile

PostPosted: Wed Feb 06, 2008 9:41 am    Post subject: Reply with quote

Rollie wrote:
...(Prat for example)...


Ah... that would explain that then (Prat is installed here).
Back to top
View user's profile Send private message
Psonere



Joined: 23 Nov 2007
Posts: 42
Location: WA
WR Updates: 72,690
Psonere WR Profile

PostPosted: Mon Feb 11, 2008 7:16 pm    Post subject: Reply with quote

Well, uninstalled again... Crying or Very sad

Just can't handle the annoyance of the continual popups... hope a fix for this can be found someday, I really want to help the community...

until then... I will still visit the boards awaiting any news about a new release
_________________
GET INVOLVED TODAY!
The WoW Census is made possible by authors like Rollie!
One user can make a huge difference so help keep the WoW Census as accurate as possible by posting bugs today!
Back to top
View user's profile Send private message
Tsarmina



Joined: 19 Aug 2006
Posts: 44
Location: New England, USA
WR Updates: 319,371
Tsarmina WR Profile

PostPosted: Tue Feb 12, 2008 10:26 am    Post subject: Reply with quote

Just to let you know... I've not had any issues. *shrug*
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
DM.
Census Tester


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Tue Feb 12, 2008 12:08 pm    Post subject: Reply with quote

No issues with me as well... And I too am also running Prat.

As for the window popup... /sigh Sad
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
MegaManJuno



Joined: 25 Sep 2007
Posts: 5
Location: WV, USA
WR Updates: 171,504
MegaManJuno WR Profile

PostPosted: Tue Feb 12, 2008 4:07 pm    Post subject: Reply with quote

Hmm... maybe something else I have running in addition to Prat, or dependent on certain options being set in Prat that's causing the "spamming" then...?
Back to top
View user's profile Send private message
DM.
Census Tester


Joined: 03 Oct 2005
Posts: 1155
Location: Toronto, Canada
WR Updates: 841,833
DM. WR Profile

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

Yes its possibly some module in Prat that is enabled on yours that is causing it.

Here's my list of Modules I load with Prat:

Buttons
ChannelColorMemory
ChannelNames
ChannelSeparator
ChannelSticky
ChatLangButton
CopyChat
Fading
Font
Frames
Paragraph
PlayerNames
Scroll
ServerNames
Tabs
TellTarget
TimeStamps
UrlCopy
_________________

Click my sig
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 12:27 pm    Post subject: Reply with quote

For Prat, it's the part about it changing the format of who results that causes it. I'm not sure exactly where it is in Prat if it's disablable or not.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
MegaManJuno



Joined: 25 Sep 2007
Posts: 5
Location: WV, USA
WR Updates: 171,504
MegaManJuno WR Profile

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 12:35 pm    Post subject: Reply with quote

I'll have to compare my list of enabled Prat modules later when I log in and see if I can find any differences that may be causing it. The interesting thing (to me) is that it only seems to happen with the level 70 results... I've never seen it with any other levels. If it was something due to the who results being altered, I would expect that it should happen regardless of the character level, but then I'm just guessing here.

Anyway, if I happen to track it down to a certain module, I'll post back with the results.
Back to top
View user's profile Send private message
Rollie
Site Admin


Joined: 28 Nov 2004
Posts: 5374
Location: Austin, TX
WR Updates: 480,131
Rollie WR Profile

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 1:47 pm    Post subject: Reply with quote

It's because the mod has to pare down results, especially in the level 70 range due to being so many people. It ends up getting those combinations that there are few of, Troll Warriors for example.

It only matters if the returned who results are 3 or less.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Psonere



Joined: 23 Nov 2007
Posts: 42
Location: WA
WR Updates: 72,690
Psonere WR Profile

PostPosted: Wed Mar 19, 2008 10:14 pm    Post subject: Reply with quote

Ok... so any updates on "When" an update will be published to resolve (not just workaround) the guild window popping up?

I want to be able to contribute and get back into using this mod. Thanks
_________________
GET INVOLVED TODAY!
The WoW Census is made possible by authors like Rollie!
One user can make a huge difference so help keep the WoW Census as accurate as possible by posting bugs today!
Back to top
View user's profile Send private message
Dromic



Joined: 17 Jul 2007
Posts: 126
Location: 3rd Rock from the Sun
WR Updates: 836,590
Dromic WR Profile

PostPosted: Thu Jun 11, 2009 12:39 am    Post subject: Reply with quote

Deleted by poster
________
Plymouth Deluxe history


Last edited by Dromic on Fri Feb 04, 2011 12:09 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> CensusPlus UI Mod Bugs All times are GMT - 6 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group