WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
Updates not showing up

 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> WarcraftRealms.com Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Pennet



Joined: 29 Sep 2006
Posts: 39
Location: Florida
WR Updates: 1,215,324
Pennet WR Profile

PostPosted: Fri Mar 16, 2012 1:39 pm    Post subject: Updates not showing up Reply with quote

Hey, I happened to log in today and noticed all my updates for the last couple weeks are showing 0/0 after processing. Prior to scanning and uploading this morning, I completely deleted my SV file and let it rebuild from scratch, so it only had 250 or so people in it. Even so, that one also showed 0/0.

Any ideas?
Back to top
View user's profile Send private message
1974ER
Epic Censi


Joined: 07 Nov 2008
Posts: 729

WR Updates: 24,541,150
1974ER WR Profile

PostPosted: Sun Mar 18, 2012 4:28 pm    Post subject: Reply with quote

If you are doing everything like you did last month, then the first obvious question is... Did something unusual happen on the March 1st, when the problem appears to have started for you?
Back to top
View user's profile Send private message
Pennet



Joined: 29 Sep 2006
Posts: 39
Location: Florida
WR Updates: 1,215,324
Pennet WR Profile

PostPosted: Sun Mar 18, 2012 5:57 pm    Post subject: Reply with quote

Nope, nothing new. Same addon, same wow install, the SV file has visible data in it, the uploader seems to be working... it's just not parsing my upload for some reason.
Back to top
View user's profile Send private message
FuxieDK



Joined: 22 May 2008
Posts: 472
Location: Copenhagen, DK
WR Updates: 2,683,678
FuxieDK WR Profile

PostPosted: Sun Mar 18, 2012 10:29 pm    Post subject: Reply with quote

It looks like you upload the wrong file.. :-/
_________________
Doing census on various servers Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Pennet



Joined: 29 Sep 2006
Posts: 39
Location: Florida
WR Updates: 1,215,324
Pennet WR Profile

PostPosted: Mon Mar 19, 2012 8:16 pm    Post subject: Reply with quote

Well, I completely removed CensusPlus, including the SV data file, and reinstalled and let it run while I was in raid this evening. Just uploaded, we'll see if it parses correctly.
Back to top
View user's profile Send private message
FuxieDK



Joined: 22 May 2008
Posts: 472
Location: Copenhagen, DK
WR Updates: 2,683,678
FuxieDK WR Profile

PostPosted: Tue Mar 20, 2012 12:16 am    Post subject: Reply with quote

912 updates, 300 new from last night.. Smile
_________________
Doing census on various servers Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Pennet



Joined: 29 Sep 2006
Posts: 39
Location: Florida
WR Updates: 1,215,324
Pennet WR Profile

PostPosted: Tue Mar 20, 2012 9:36 am    Post subject: Reply with quote

Yay! Must have just been a glitch in the matrix.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> WarcraftRealms.com Bugs All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group