WarcraftReamls.com
  FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
  ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 
Serious bug in v6.3.2

 
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> CensusPlus UI Mod Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
FuxieDK
Census Taker


Joined: 22 May 2008
Posts: 638
Location: Copenhagen, DK
WR Updates: 4,740,319
FuxieDK WR Profile

PostPosted: Mon Sep 28, 2015 12:25 pm    Post subject: Serious bug in v6.3.2 Reply with quote

First on my Warlock Alt, I did a /census me which resulted in
Code:
[20:18:34] Census+ Taking census of characters online...
[20:18:34] Census+ Taking census of characters online...
[20:18:34] Census+ Taking census of characters online...
[20:18:34] Census+ Taking census of characters online...
[20:18:34] Census+ Taking census of characters online...
[20:18:34] Census+ Taking census of characters online...
[20:18:34] Census+ Taking census of characters online...
[20:18:34] Census+ Taking census of characters online...
[20:18:34] Census+ Taking census of characters online...
[20:18:34] Census+ Taking census of characters online...
[20:18:34] Census+ Taking census of characters online...
[20:18:34] Census+ Taking census of characters online...

and continued forever and ever...

I then went to my Druid Main and did the same..
Still infinite loop, however, this time, is was one line per 3-5 seconds and the game froze..

I'm cool with this being removed from normal census run, but I need it to be present for manual use..

Don't know, if it matters, but on Druid, Census-window was open. Closed on Warlock.
_________________
Doing census mainly on Draenor; Raluf - Nimsay - Lusmo - Quixx - Sosyan - Garthog - Trubin - Zalistra - Zesmi and Djaang
Back to top
View user's profile Send private message
bringoutyourdead
Forums Admin & general flunky


Joined: 07 Nov 2008
Posts: 1261
Location: Silicon Valley, CA, USA
WR Updates: 9,204,147
bringoutyourdead WR Profile

PostPosted: Mon Sep 28, 2015 4:51 pm    Post subject: Reply with quote

and what levels are these characters?

and never mind... yup /census me is broken and broken

I had noted http://www.warcraftrealms.com/forum/viewtopic.php?t=6163
that it was being disabled.

I'm need to fix the second broken...and may or may not fix the first

I am looking at how to possibly get this information without needing /census me
Back to top
View user's profile Send private message
FuxieDK
Census Taker


Joined: 22 May 2008
Posts: 638
Location: Copenhagen, DK
WR Updates: 4,740,319
FuxieDK WR Profile

PostPosted: Mon Sep 28, 2015 9:50 pm    Post subject: Reply with quote

I need /census me (or some other form of manual function that does the same job).

Playing on big servers, especially when new expansions are released, you don't always want to make a complete run, to record your own toon have gained a level..


Or if you migrate from one guild to another, with all your toons..

P.S. Lock was 92, main ofc 100..
_________________
Doing census mainly on Draenor; Raluf - Nimsay - Lusmo - Quixx - Sosyan - Garthog - Trubin - Zalistra - Zesmi and Djaang
Back to top
View user's profile Send private message
Balgair
Araiceil


Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1697
Location: UK
WR Updates: 12,819,702
Balgair WR Profile

PostPosted: Tue Sep 29, 2015 4:47 am    Post subject: Reply with quote

Don't know if it still works, but I think in the past, Census used to pick up results of manual /who as well, so you could use that in the meantime (if it works, which I don't know for sure...). I'm with you on needing some way to census yourself, not likely to be a problem for a while now but it was taking 70-90 mins per census run at WoD launch...
_________________
EU-Draenor:
-- Sagart - Tairbh - Balgair - Buinne - Eilnich - Ruire - Dubh - Laidir - Naomh - Falaich --
Back to top
View user's profile Send private message
bringoutyourdead
Forums Admin & general flunky


Joined: 07 Nov 2008
Posts: 1261
Location: Silicon Valley, CA, USA
WR Updates: 9,204,147
bringoutyourdead WR Profile

PostPosted: Tue Sep 29, 2015 11:56 am    Post subject: Reply with quote

actually that is the very thing I am getting reading to test.. just need to get a FTP character to 20 .. later today or tomorrow should do it.. then I can test.
I didn't want to say yup do that.. until I could verify it still works that way.
Back to top
View user's profile Send private message
FuxieDK
Census Taker


Joined: 22 May 2008
Posts: 638
Location: Copenhagen, DK
WR Updates: 4,740,319
FuxieDK WR Profile

PostPosted: Tue Sep 29, 2015 12:21 pm    Post subject: Reply with quote

Balgair wrote:
Don't know if it still works, but I think in the past, Census used to pick up results of manual /who as well, so you could use that in the meantime (if it works, which I don't know for sure...). I'm with you on needing some way to census yourself, not likely to be a problem for a while now but it was taking 70-90 mins per census run at WoD launch...
That stopped, right around the time WhoLib was implemented..

Don't know, if related or coincidence.
_________________
Doing census mainly on Draenor; Raluf - Nimsay - Lusmo - Quixx - Sosyan - Garthog - Trubin - Zalistra - Zesmi and Djaang
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    WarcraftRealms.com Forum Index -> CensusPlus UI Mod Bugs All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
WarcraftRealms.com  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group