Data not being posted

Report any bugs you find in the Killing Fields Mod here
Locked
imhvnsnt
Posts: 2
Joined: Fri Feb 02, 2007 6:25 am

Data not being posted

Post by imhvnsnt »

I have submitted data for the Ruin 10-19 bracket about a half dozen times since the middle of December and none of it is showing up on the website. It tells me I have a correct version of the mod and that my data has been successfully submitted. Am I doing something wrong?

Tsarmina
Posts: 45
Joined: Sat Aug 19, 2006 3:06 pm
Location: New England, USA

Post by Tsarmina »

Are you sure you are logged in before submitting it? Otherwise your data isn't credited to you.

User avatar
Rollie
Site Admin
Posts: 4783
Joined: Sun Nov 28, 2004 11:52 am
Location: Austin, TX
Contact:

Post by Rollie »

It could be a problem with the collection. Ever since patch 2.3 there are problems with detecting the end of a battleground.

When a battleground is over, do you get a message about the battleground being complete?
phpbb:phpinfo()

imhvnsnt
Posts: 2
Joined: Fri Feb 02, 2007 6:25 am

Post by imhvnsnt »

I make sure that I'm logged in when I submit.

I haven't checked to see if I get a message about the battleground being complete. If I'm not receiving this message, does that mean I'm encountering a corrupt download of the mod or something?

Thank you.

User avatar
Rollie
Site Admin
Posts: 4783
Joined: Sun Nov 28, 2004 11:52 am
Location: Austin, TX
Contact:

Post by Rollie »

Yes, if you do not see the message in chat after the battleground, it means it is not detecting the end of the BG.

It is not due to a bad download, it's due to Blizzard having broken Battlegrounds API and my having to put in hacks to try to determine when a match is over =(
phpbb:phpinfo()

ziatonic
Posts: 2
Joined: Sun Dec 02, 2007 6:30 pm
Location: NJ USA

Post by ziatonic »

Question, I too have not had some of my BGs posted. After seeing this, I checked the lua file and saw that there was no data for the time i played.

Does the mod append the WR_KillingFields.lua file immediatly (after the BG is over) or does it do it when you log out of the game? I ask becasue as of late I have had many disconnects while in a BG, but was able to log back in and finish the game.

User avatar
Rollie
Site Admin
Posts: 4783
Joined: Sun Nov 28, 2004 11:52 am
Location: Austin, TX
Contact:

Post by Rollie »

If you D/C while in a BG, then yes, it might not capture that BG data.
phpbb:phpinfo()

Balgair
Araiceil
Posts: 1706
Joined: Fri Sep 30, 2005 11:47 am
Location: UK

Post by Balgair »

Is there any particular situation which causes the data to not save for a game? Wondering if there's anything I can do while in BGs/arenas to reduce the patchiness of my info; having completed over 20 arena matches I have only one result showing... no idea why that one game worked when every other one didn't! Looking at the games on my record, AV seems to work fine (might be missing some but not noticeably), EotS are all missing though, and I'm fairly positive I've done more than the one AB game that's showing for me recently.

Aegis
Posts: 4
Joined: Wed Aug 29, 2007 3:08 pm

Post by Aegis »

This is the same with me; I recently leveled a character 70 and began quite an honor grind with her, I do have KillingFields latest version, and I get the message stating the battleground's outcome & final tallies have been recorded, and I have Uniuploader upload whenever it detects changes in the WR_KillingFields.lua file, but none of the data ever seems to show up in bg data page.

User avatar
Rollie
Site Admin
Posts: 4783
Joined: Sun Nov 28, 2004 11:52 am
Location: Austin, TX
Contact:

Post by Rollie »

If it detects the BG outcome and the data is not displaying on the site, then it is a different issue. Are you sure your data is getting uploaded?

There is a problem with uniupload compression that I am planning to look into today.
phpbb:phpinfo()

Aegis
Posts: 4
Joined: Wed Aug 29, 2007 3:08 pm

Post by Aegis »

Actually, yes, that's it...I uploaded manually through the site's submit function and my bg data is now showing up.

I have both censusplus & killingfields installed...I'm not sure if it's maybe having problems with both or not, but it seems I can't for some reason get my killingfields data submitted properly with uniuploader.

Balgair
Araiceil
Posts: 1706
Joined: Fri Sep 30, 2005 11:47 am
Location: UK

Post by Balgair »

There's been issues for a long time with Uniuploader and KillingFields, not sure if Rollie managed to fix it in his latest update but even before the recent compression problem I've never managed to get it to actually process my KF files unless I upload them manually via the website; it just ignores them whenever I use Uniuploader :?

User avatar
Rollie
Site Admin
Posts: 4783
Joined: Sun Nov 28, 2004 11:52 am
Location: Austin, TX
Contact:

Post by Rollie »

I was able to upload both when I worked on it a few days ago!
phpbb:phpinfo()

fantom1979
Posts: 8
Joined: Tue Dec 19, 2006 12:29 pm

Post by fantom1979 »

Rollie wrote:I was able to upload both when I worked on it a few days ago!
My killingfields data is still not submitting to the website correctly. I do not receive any errors in uniuploader. It doesnt seem to matter if i have compression on or not. I am going to try a delayed upload to see if that helps at all.

lucetius
Posts: 4
Joined: Sun Apr 29, 2007 7:54 am

Post by lucetius »

Same problem,

I only post manually but several of my matches are not showing up. Most of my AV is recorded, some of my WSG but none of my EOTS (and I've done quite a few). Also doesn't look like my areanas are getting recorded.

Serverhopper
Posts: 43
Joined: Wed Apr 23, 2008 3:38 pm
Location: Illinois

Post by Serverhopper »

If you have Windows Vista try right clicking the WoW icon and click "Run as administrator". That's what worked for me when I couldn't upload. :)
When there is no chance of winning there is nothing to lose.

User avatar
Rollie
Site Admin
Posts: 4783
Joined: Sun Nov 28, 2004 11:52 am
Location: Austin, TX
Contact:

Post by Rollie »

THere is something up with EOTS, I hadn't noticed that it was so bad until I started working on my latest little addition:

http://www.warcraftrealms.com/bg_top_te ... te=17&lb=7
phpbb:phpinfo()

Balgair
Araiceil
Posts: 1706
Joined: Fri Sep 30, 2005 11:47 am
Location: UK

Post by Balgair »

Ooh cool addition! Although rather reliant on people running the addon... guess I'd better reenable it (disabled it when the BG crashes started and never turned it back on :P)

And yeah when I was running it none of my EotS games were showing up :?

Balgair
Araiceil
Posts: 1706
Joined: Fri Sep 30, 2005 11:47 am
Location: UK

Post by Balgair »

Rollie wrote:I was able to upload both when I worked on it a few days ago!
Only turned KF back on the other day after my recent BG crashing, and can confirm that UniUploader still does not upload KF infos for me...
Looking for WR_KillingFields
No file found
There's definitely a file there, I've doublechecked it :P

Locked